Καινοτομία στην Ελλάδα

 

Με καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο και χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, «οΔιαχειριστήςΜου» συνιστά τη νέα επιχειρηματική πρόταση της αγοράς.
Ένα εντελώς νέο concept, για ένα απολύτως απαραίτητο πρωτοπόρο πιστοποιημένο επάγγελμα, σε μια ογκώδη και γεμάτη ευκαιρίες αγορά.
Στην κατηγορία «Παροχής Υπηρεσιών» που δεν χρειάζονται εγκαταστάσεις και υψηλές επενδύσεις, χτίζουμε το μοναδικό επαγγελματικό δίκτυο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ στην Ελλάδα.
Η Ελληνική ακίνητη περιουσία χρειάζεται την σωστή διαχείριση για την προστασία και την αξιοποίησή της.
«οΔιαχειριστήςΜου», δημιουργεί γεωγραφικές τοπικές μονάδες σε κάθε πόλη και νομό επιλέγοντας ικανούς, φιλόδοξους και αξιόπιστους συνεργάτες.
Η μόνη σας ασχολία είναι η αφοσίωσή σας στον πελάτη, καθώς λαμβάνεται έτοιμο όλο το υλικό που χρειάζεστε για την εκπλήρωση του σκοπού σας που είναι οι άριστες και μοναδικές παρεχόμενες υπηρεσίες προς αυτόν. Όπως :
. Συνεχή & Άμεση εξυπηρέτηση 24/7
. Εγγυημένο χαμηλότερο κόστος παρεχομένων υπηρεσιών διαχείρισης
. Εξασφαλισμένη & Εγγυημένη Ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών, βάσει προδιαγραφών και εγγυήσεων
. Πλήρης online ενημέρωσή του ώστε να εξασφαλίζεται η Διαφάνεια της διαχείρισης
. Η Πιστοποίηση του Επαγγελματία Διαχειριστή
. Διατήρηση της Αξίας της περιουσίας του και περαιτέρω εκμετάλλευση της
Ολα τα παραπάνω εξασφαλίζουν την επιθυμία του πελάτη να συνεργαστεί μαζί σας, αρκεί να σας γνωρίσει, να σας συμπαθήσει και να σας εμπιστευτεί.
Ξεκινώντας μια επιχείρηση στο δίκτυο παροχής υπηρεσιών του «οΔιαχειριστήςΜου» έχετε εξασφαλισμένη την επιτυχία σας.
Απολαμβάνεται, πέραν από τα σήματα, τις πιστοποιήσεις και το μοναδικό λογισμικό «oPMN», μια εντελώς πρωτοπόρα εκπαίδευση στις μεθόδους μας και την καταχώρηση και αναγνώριση του επαγγέλματος του “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΤΙΡΙΩΝ”.
Σας προσφέρει πολλές προϊοντικές κατηγορίες, ώστε να έχετε πολλαπλά profit center τα οποία αυξάνουν το συνολικό σας τζίρο και ενισχύουν την κερδοφορία της επιχείρησής σας.
Υψηλές χρηματοροές και ρευστότητα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Χαμηλό κόστος επένδυσης που επιτρέπει την γρήγορη απόσβεσή της πριν την ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου.
Απολαμβάνεται τα δικαιώματα χρήσης όλων των ηλεκτρονικών προγραμμάτων, όπως το μοναδικό και καινοτόμο στην Ελλάδα πρόγραμμα διαχείρισης ακινήτων «oPMN».